lördag 27 september 2014

Hockeyallsvenskan Västerås-IK Oskarshamn, NFL Wasington Redskins-New York Giants

Hockeyallsvenskan Västerås-IK Oskarshamn 3-0.

 Inte mycket till match att skriva om. Västerås höll i taktpinnen från start. Oskarshamn var ett nummer för litet. Smålänningarna hängde inte med för fem öre.Västeråsarna hade stor tyngd framåt och oskarshamnarna vägde för lätt, vilket syntes när Västerås satte press i IKO:s målvaktsslott.
Oskarshamn ska vara glada att de slapp undan med blott en tremålsförlust. Med spelet som Västerås visade i den här matchen, bör de verkligen ligga högt upp i tabellen framledes.
  Bäste spelaren i mitt tycke var Västerås Jeremy Williams. Han hör egentligen hemma i SHL.

NFL Washington-New York Giants 14-45.
Utklassning på ett pinsamt för rödskinnen i Washington.
Washingtons kvartsback Cousins vart säckad redan i inledningen och hade definitivt ingen lyckad kväll. Passningarna från Cousins och försöken till mottaganden av övriga spelare fungerade inte. Många fumlanden, vilket ledde till jättarna fick flera vändningar (turn overs).
  Rödskinnen sprattlade till lite i den andra kvarten, men det handlade mest om dödsryckningar. Ju längre matchen led, desto mer led Cousins. Syntes lång väg att dennes självförtroende rasade i botten.
  Motsatsen var jättarnas kvartsback Manning. Detta var hans kväll. Flertalet långpassningar som nådde avsedd mottagare. Fyra touch down-passningar plus att han själv fick göra en egen touch down. Rödskinnens försvar hade verkligen hoppat i galen tunna under matchen.
  Giants spelare lyckades också med sina långlöpningar över plan.
  Fjärde kvarten var ett sömnpiller. Washington hade i praktiken redan sträckt armarna i luften. De får försöka glömma den här matchen i möjligaste mån. New York Giants i allmänhet och Manning i synnerhet kan suga på den här karamellen resten av året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar